Hajdarovac br.86, 75320 Gračanica
TK, Bosna i Hercegovina
+387 62 129 740
+387 61 516 628
info@ed-vision.com
podrska@ed-vision.comKo Smo Mi


Model našeg poslovanja

  • sve što radimo za vas ima samo jednu svrhu – da vi i vaša firma profitirate (to je sama bit marketinga, jedan poznati marketinški stručnjak je rekao: “Ništa se ne događa, dok netko ne kupi. Svaki pravi marketinški stručnjak zna, da se ništa nije dogodilo sve dok netko nije izvadio svoj novčanik, iz njega izvukao svoj teško zarađeni novac, te nam ga dao u zamjenu za naš proizvod ili uslugu”. To je naša mantra).
  • sve što radimo za vas ima garanciju – ili ste zadovoljni, ili vraćamo novac, bez puno filozofije. Ne želimo nezadovoljne klijente, jer znamo da ništa ne uništava posao tako brzo kao loša referenca. I zato, ako smo vas prihvatili kao klijenta, to je zato što znamo da vam možemo pomoći (ovo znači da klijente ponekad i odbijemo).
  • fokusirani smo na marketinški aspekt interneta – da, radimo web stranice, no one su za nas ponajprije (za razliku od većine web dizajnera) marketinški medij – glasilo pomoću kojeg prenosimo vašu poruku vašem ciljnom tržištu na internetu. Sve što za vas radimo je upravo u funkciji komunikacije sa vašim potencijalnim kupcima.
  • marketing shvaćamo ozbiljno – ali od njega ne radimo znanost samo da bi vama zakomplicirali život i pravili se da ono što radimo ne bi razumio ni Stvoritelj. Netko je jednom rekao: “Najviše nesposobnih ljudi radi u marketingu i psihologiji”. Zato je tako malo istinski uspješnih marketinških stručnjaka. Svatko misli da se može baviti marketingom. No, većina zaboravlja poruku iz tačke 1, a ona je jedino mjerilo…
NAŠE ISKUSTVO U BROJKAMA


550+
PRODATIH HOSTINGA

150+
IZRADJENIH WEB STRANICA

30+
UGOVORA O ODRŽAVANJU

100%
PODRŠKA ZA KLIJENTEPodrška klijentimaTELEFINSKA LINIJA ZA KORISNIKE

Podrška našim korisnicima ja jedan od najbitnijih elemenata našeg poslovanja. Za sve njih imamo telefonsku lisniju koja je dostupna uvjek dostupna 24/7.

VIŠE O PODRŠCI


24 / 7 Live Chat

Na Live vhat-u smo dostupni 24/7. Za sve klijente i korisnike naših usluga. Stručno osoblje je na raspolaganju.

VIŠE O KONTAKTUNAŠI KLIJENTI