fbpx

O nama

Mi smo tim mladih i ambicioznih ljudi koji vama pomažu u unapređivanju poslovanja kroz najnovije I najefikasnije vidove internet marketing.
Specijalizovani smo za kreiranje Web stranica, kreiranje i praćenje Google Ads kampanja i ostalih kampanja na društvenim mrežama.

Čime se bavimo

Osim usluga oglašavanja na Google platformama (Search, Display, YouTube, oglašavanje dinamičkim oglasima, oglašavanje mobilnih aplikacija, Remarketing), ED-Vision se brine i o vašem nastupu na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn. 

Ciljevi i rezultati

Naš cilj je jasan – pomazemo kompanijama da lansiraju svoje poslovanje na društvene medije, planiramo, sprovodimo I analiziramo kvalitetne marketingške kampanje koje donose unapređenje poslovanja I veću prepoznatljivost.

Naše reference pokazuju koliko volimo ovaj posao I koliko se ponosimo sa postignutim rezultatima. 

Zašto Ed-Vision

“Upoznajemo se, zajedno možemo da prestignemo vašu konkurenciju”

Drugi o nama

Ademir Vrabac (Hotel Tehnograd) 
Tople preporuke za sve one koji razmisljaju da za svoj biznis urade web stranicu ili redizajn postojece web stranice, vrlo kooperativan odnos i susretljiv u svakom vidu komunikacije.
Nihad Softić (SchoolandSchool) 
Profesionalni u svakom smislu riječi, ono sto je posebno bitno u našem slučaju je da su na raspolaganju u svakom trenutku. Sjajan team!
Sead Jahić (IDEA-Co) 
Ono što agenciju Ed Vision izdvaja od mnogih drugij je dobro pozvanja IT Alata kao i dobro poznavanje proizvodnih procesa.Na takvoj platformi Ed Vision nudi rješenja po mjeri kupaca.
Senada Moralić (HST CNC Technik)
Veoma poštujem što odmah rješavaju probleme, tako da i kada nisam u Bosni, ne moram brinuti da nešto neće biti kako treba. Veoma su ljubazni, profesionalni i cijene klijente. Naše iskustvo je tako, a vjerujemo da i ostali koji sarađuju sa firmom Ed-Vision imaju slično mišljenje.
Mirna Širbegovic (Mirna doo)
Profesionalan pristup poslu od strane ljubaznog tima koji je stalno na raspolaganju. S obzirom na stalne promjene u tehnologiji, sve preporuke za ulaganje u edukacije i praćenje trendova.
Senad Šehagić (BEMABA d.o.o.)
Odlikuje ih brza reakcija i prilagodljivost našim zahtjevima. EdVision se pokazao kao naš vrijedan i pouzdan saradnik i radujemo se što vidimo da vremenom napreduju i pružaju usluge za sve veći broj zadovoljnih klijenata.
Armin Šuvalić (prijevodi.ba)
Kada vidite 24/7 podrška na njihovoj stranici, to nije samo cliché, nego samo potvrda ažurnosti ovog tima u svakom segmentu njihovog poslovanja. Obzirom da sam se lično uvjerio u susretljivost i odličnu komunikacije Ed-Vision, preporučujem svima onima koji trebaju bilo kakve usluge iz njihove ponude da puno ne oklijevaju...
Previous
Next

Brojke o nama

+ 0
Broj projekata
+ 0
Broj prodatih domena
+ 0
Broj prodatih hostinga
+ 0
Broj prodatih VPS-ova