Hajdarovac br.86, 75320 Gračanica
TK, Bosna i Hercegovina
+387 62 129 740
+387 61 516 628
info@ed-vision.com
podrska@ed-vision.comIZRADA WEB STRANICASve što ste uvijek željeli znati o izradi web stranica

Želite priliku za postizanje boljeg i profitabilnijeg poslovanja, a niste imali priliku upoznati se sa prednostima izrade i posjedovanja Web stranice? Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da je svakom klijentu najvažnije da proces izrade web stranica, kao i pripremna faza, budu maksimalno jednostavni, razumljivi i transparentni. Na Vašu sreću, ovaj tekst će Vas na jedinstven način provesti kroz proces stvaranja unikatne web stranice koja potiče posjetitelje Vaše web stranice da postanu vjerni zagovornici Vašeg brenda.
Pa počnimo!Kako izgleda tipičan proces izrade web stranice?

Stvaranje i izrada kvalitetne web stranice podrazumijeva mnogo faktora, od odabira domene, web hostinga, dizajna, funkcionalnosti, preko navigacije, kvalitetnog i korisnog sadržaja do SEO optimizacije. Svi navedeni elementi moraju biti na pravi način ukomponovani kako bi Vaša web stranica ostvarila puni potencijal.
Izrada web stranica i web dizajn započinju nizom razgovora i konsultacija gdje se web dizajner upoznaje s Vašom firmom i poslom kojim se bavite. Na početku je najbitnije da detaljno analizirate i definišete Vaše potrebe.
U suštini, Vaš zadatak je da osigurate generalne smjernice i materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice (logotip, tekstove, fotografije), a zadatak web dizajera je da kreira idejno rješenje web stranice i njezinu izradu.


  Prije samog početka izrade web stranice potrebno je da pripremite slijedeće:

 • Jasan cilj – šta želite postići web stranicom?
 • Vaše želje i prijedloge oko dizajna
 • Sadržaj web stranice – tekst, fotografije, video i ostali sadržaj
 • Ciljanu populaciju odnosno publiku kojoj se obraćate
 • Potrebne funkcionalnosti web stranice i aplikacije
 • Vaše želje i prijedloge oko dizajna

ODABIR DOMENE

Domena ili ime web stranice mora biti kratko i mora usmjeravati na Vas. Savršena domana je naziv firme.

ODABIR HOSTING PLANA

Hosting mora biti optimalan za vašu firmu i mora zadovoljavat sve njene potrebe.

IZRADA WEB STRANICE

DIZAJN & PROGRAMIRANJE. Pretvaranje ideje iz plana u konačan proizvod koji je orginalan i profesionalan.

TESTIRANJE & EDUKACIJA

Provjera proizvoda i osposobljavanje klijenta da koristi kupljeni proizvod i da od njega dobije najviše.Odabir domene

Da bi uopće imali web stranicu, web trgovinu ili blog, prvo morate registrovati vlastitu domenu, odnosno ime Vaše web stranice. Kao što ljudi, gradovi, ulice, filmovi, pjesme, firme itd. imaju svoja imena, tako i vaša web stranica mora imati ime, odnosno domenu.
Domena se sastoji od dva (2) dijela: naziva domene i ekstenzije.
Npr. Na našoj web stranici www.ed-vision.com, “ed-vision” je ime domene, a “com” je ekstenzija.
Svaka domena je jedinstvena i dvije firme ili osobe ne mogu posjedovati istu domenu. To znači da nije moguće registrovati već zauzetu domenu.
Odabir pravog imena domene ključan je za uspješno pojavljivanju web stranice na googlu, te nipošto ne treba zanemariti činjenicu da firme koje se lako pronalaze na internetu imaju ujedno i najveće šanse da dobiju najviše klijenata. Ako razmišljate o pokretanju posla na internetu ili kreiranju web stranice, pronalaženje odgovarajuće domene može biti odličan način jačanja vaše šanse za uspjeh. Ali, odabir može biti vrlo zahtjevan. To je jedan od najtežih koraka u početku.
Ima puno stvari koje treba uzeti u obzir kako bi se taj proces olakšao. Uostalom, Vaša web stranica je lice Vašeg poslovanja na internetu. Zbog toga pratite slijedeće principe:

 • Dužina domene: Domena treba biti što kraća, a preporučuje se da sadrži od 4-8 znakova
 • Prepoznatljivost: Da li se ime Vaše domene ističe od ostalih domena?
 • Zvučnost: Kažite ime Vaše domene naglas. Da li dobro zvuči?
 • Izgled: Kako Vaša domena izgleda kada je napisana? Da li podjednako dobro izgleda kao što zvuči?
 • Pamtljivost: Da li je lako zapamtiti ime Vaše domene?
 • Te najvažnije – Značenje: Da li Vaša domena nedvosmisleno pokazuje čime se bavi Vaša firma ili koja je svrha proizvoda ili usluge?  Nastojte da naziv domene sadrži relevantne ključne riječi koje se odnose na Vašu djelatnost:  ime firme, ustanove, brenda, proizvoda ili usluge, ili druge riječi koje su bitne za vaše poslovanje.


Dizajn web stranice

Jedna od najvažnijih stavki pri izradi stranice je odabir atraktivnog i jednostavnog dizajna.
Za ovaj dio vrlo je važno da date smjernice i preferencije vezane uz boje i vizualni identitet koji želite stvoriti. Najkaši način da to uradite je da pripremite primjere web stranica koje smatrate referentnima, te da ukažete na elemente koje želite implementirati na Vašoj web stranici.
Najprije treba obratiti na paletu boja koju želite na Vašoj web stranici. Izbor boja je mnogo bitniji nego što klijenti na početku misle. Različite boje bude različite emocije, a samim time vežu različite asocijacije uz Vaš proizvod. Kada birate boje za dizajn svoje web stranice, prvo treba uzeti u obzir djelatnost i prirodu Vaše firme, ciljanu publiku kojoj se obraćate, te druge elemente.
Npr. Jesu li boje Vaše web stranice u skladu sa postojećim korporativnim dizajnom?
Da li su boje ugodne oku, ili su prenapadne?
Na kakve će boje Vaša ciljana publika reagirati?

Dobro razmislite i uzmite vremena za proučavanje boja kako biste ostavili najbolji dojam na svoje buduće klijente. Budući da klijenti često povezuju dizajn stranice s kvalitetom određene firme, proizvoda ili usluge, jednostavan i kvalitetan dizajn nezaobilazan je dio u pružanju pozitivnog iskustva zbog kojeg će se oni naposlijetku i vratiti.
S tim u vezi, prva stvar o kojoj treba razmišljati je kvalitetna i atraktivna naslovnica web stranice, iz jednostavnog razloga što je ona ulaz i prvi doticaj posjetitelja s Vama i Vašim uslugama. Ukoliko je naslovnica nezanimljiva, neatraktivna ili iritantna najvjerojatnije ćete odbiti posjetitelja ili u najmanju ruku nećete ostaviti sjajan prvi dojam. Prodajete li samo jedan proizvod ili uslugu, što temeljitije ga predstavite odmah na prvoj stranici, a ako se radi o više proizvoda i usluga, napišite tekst koji će korisnike potaknuti da istražuju dalje Vaše proizvode i usluge.
Responzivan dizajn i brzina učitavanja web stranice

Responzivan web dizajn web stranice (RWD) je dizajn koji se prilagođava uređaju na kojem pregledavate stranice tj. veličini ekrana zavisno od uređaja (desktop, laptop, tablet, mobitel).
Činjenica je da će broj pretraga na internetu prevagnuti u korist mobilnih uređaja (ako već to nije slučaj i sada), tako da sigurno ne želite izgubiti korisnike zato što web stranica nije optimizovana za sve podloge i nervira ih pomicanje weba lijevo-desno po mobitelu ili tabletu. Kada već radite novi web tada razmišljajte unaprijed i prilagodite se najnovijim zahtjevima izrade web stranica među kojima se već duže vrijeme nalazi i RWD. Automatski ćete imati stranicu koja će privlačiti nove korisnike tj. posjećenost stranice će rasti iz dana u dan.Odabir web hostinga

Kada je izrada web stranice gotova, potrebno ju je staviti na web server, koji je spojen na internet. Usluga smještaja stranica na web serveru naziva se web hosting koji omogućava da Vaša web stranica bude danonoćno dostupna posjetiteljima.

Najjednostavnije rečeno, morate iznajmiti „prostor” u koju će smjestiti svoju web stranicu da bi bila vidljiva na internetu, tako da je web hosting isto što je garaža za Vaše auto ili kuća za Vas i Vašu porodicu.

Kako odabrati hosting providera za web stranicu?

Kao prvo, potrebno je da hosting bude brz, pouzdan i da podržava sve servise koji su potrebni da bi vaša web stranica normalno funkcionirala. Također, treba vam hosting koji nudi dovoljno prometa te dovoljno prostora na disku (količina prostora koja je potrebna za pohranjivanje svih datoteka vaše web stranice).

Također, treba da procjenite koliko očekujete posjeta na Vašoj stranici u narednim mjesecima, te da li će se ta potreba povećavati?  Od odgovora na ovo pitaje zavisi koliko Vaš hosting treba da bude prilagodljiv.

Također, treba da provjerite koji nivo zaštite koju hosting kompanija nudi, da li ima zaštitne zidove koji Vas mogu zaštititi od hakerskih napada, te da li pružaju pomoć u instaliranju SSL certifikata. Ako hosting kompanija ne ulaže u pitanje bezbjednosti i ovaj dio nije na visokom nivou, odmah pređite na drugu.

Vrlo je važno da odaberete hosting pakete koji podržava najnoviju Wordpres verziju? Odmah na početku provjerite da li hosting kompanija podržava PHP verziju 7 ili veću, kao i MySQL bazu od 5.6 pa na više.

Kakvu podršku hosting kompanija nudi? U vezi sa podrškom najvažnije je vrijeme odziva u slučaju da dođe do zastoja, te njihova tehnička stručnost i znanje.

Postoje mnoge vrste hosting, ali ćemo ovdje spomenuti onaj koji se najčešće koristi i koji je po svojim karakteristika najbolje riješenje. Riječ je o virtualnim serverima koji predstavljaju jedna od mnogih virtualnih mašina koje se pokreću na jednom računaru. Iako VPS pokreće softver na istom fizičkom računaru kao i druge korisničke virtualne mašine, on u mnogim aspektima funkcionalnosti daje mnogo veću stabilnost i ogromne resurse kao i odvojeni fizički računar..

Kada je uz pitanju plaćanje, hosting možete plaćati mjesečno, a možete ga platiti odjednom za cijelu godinu. Cijene su različite, ali uglavnom kod svih imate više varijanti. (link na https://ed-vision.com/hosting/)  Dobra stvar je što je mijenjanje hostinga puno jednostavnije  i ne utiče na posjećenost na web stranici kao što je to u slučaju mijenjanja domene.

Također, ako se pitate da li morate kupovati hosting kod iste kompanije, kod koje ste kupili domenu, odgovor je ne. Sa već postojećom domenom možete kupiti hosting kod bilo kojeg provajdera, a to najčešće i jeste praksa.
Wordpress kao CMS

Kada pomislimo na izradu web stranice, a nemamo iskustva s tim, pomislimo kako je to ipak posao koji se treba prepustiti nekome tko se samo time bavi – i često smo u pravu. S tim u vezi, tekst u nastavku Vam može poslužiti kao dobra početna tačka.

Jedan od najboljih načina kreiranja web stranice je korištenje prethodno načinjenog CMS-a.

A šta je CMS???

Pa, CMS (engl. Content management system) je sistem koji omogućuje upravljanje sadržajem. U najširem smislu odnosi se na svako rješenje koje omogućuje klasifikaciju, organizaciju, povezivanje i svaki drugi oblik uređivanja sadržaja, a temeljna primjena CMS-a danas je u dinamičkom kreiranju web stranica nove generacije. U suštini, CMS predstavlja platformu koja Vam omogućuje da sami unosite i upravljate sadržajem na Vašoj web stranici, te ne zavisite od kompanije  ili pojedinca koji Vam je izradio web stranicu. Zbog toga odmah na početku obratite pažnju na ovo, jer mnoge firme koje izrađuju web stranice iskorištavaju neznanje korisnika i rade na nekom od CMS-ova na koji samo oni imaju pristup. Tako da kada želite promijeniti dobavljača ili promijeniti sadržaj na web stranici, mogu da Vas uslovljavaju za nešto što u suštini Vama kao vlasnicima web stranice pripada.

Da bi ste to izbjegli, najbolje je da koristite neki od najboljih i univerzalno najčešće korištenih CMS-ova, među kojima se izdvaja WordPress.

  Najprije iznijet ćemo nekoliko statističkih podataka o WordPress- u koji govore dovoljno sami za sebe:

 • WordPress zauzima 60 % is globalnog tržišta CMS-a, te 7 godina zaredom zauzima prvo mjesto u izboru najpopularnijeg CMS sistema
 • WordPress je najbrže rastući CMS, koji u prosjeku podržava preko 15 % web stranica koje spadaju u top 100 u svijetu
 • Slijedeće stranice podržava WordPress: New York Post, TED, CNN, Fortune.com, TIME.com, National Post, Spotify, NBC i mnoge, mnoge druge…
 • Svake sekunde se objavi 17 tekstova na web stranicama koje podržavaWordPres
 • Od 1 milion najboljih web stranica na svijetu, 297,629 ih je izrađeno u WordPress –u
  Bacimo brzi pregled na to zašto je WordPress najbolji izbor za kreiranje web stranica:

 • Lako ga je instalirati. Većina hosting servisa ima opciju instalacije jednim klikom za WordPress,
 • Velika zajednica. Ovo znači da ga koristi puno ljudi, pa ako zapnete s nečim, uvijek možete pitati ljude da vam pomognu,
 • Idealan za one ne-tehnički spretne koji žele uspostaviti svoju online prisutnost na brz i isplativ način,
 • Visoko prilagodljiv. Možete skinuti puno besplatnih (ili plaćenih) tema i instalirati ih na svoju web stranicu u roku nekoliko minuta.

WordPress je zaista unio nevjerojatnu revoluciju u izradi internetskih stranica.  Svako ko koristi WordPress upoznat je sa činjenicom da se dodacima mogu olakšati mnoge radnje. Implementiranje koda, uređivanje komentara, tekstova, slika, materijala… obavlja se u svega par klikova zaslugom dodataka. Većina dodataka je besplatna, dok se neki plaćaju. Postoje dodaci koji imaju besplatnu verziju sa ograničenim mogućnostima, ali i plaćenu verziju koja korisniku pruža veće mogućnosti.

I na kraju dijela o WordPress-u jedna zanimljivost. WordPress se najviše downloaduje srijedom, a najmanje petkom.

Zašto je to tako?    Pa, zbog toga što….

Ustvari, ostavit ćemo to za neku drugu priliku.


Kreiranje i unos sadržaja na web stranicu

Veoma važan dio u izradi svake web stranice je kreiranje i unos sadržaja. Tu mislimo na sve oblike sadržaja: tekstualni, foto, video, grafički, animirani, itd.

Pisanje sadržaja koji je dobar i unikatan je od najveće važnosti za uspjeh web stranice. Pri kreiranju sadržaja za web stranicu treba obratiti pažnju da su obuhvaćeni svi proizvodi ili usluge koje firma nudi. Veoma je bitno da odredite kome je web stranica namjenjena tj. koja je ciljna grupa kojoj se obraćate.

Na početku, dobro je napraviti skicu sa osnovnim tezama. Na našem primjeru to bi izgledalo ovako. Mi smo firma koja pruža kompletna rješenja internet nastupa. Pored toga moramo izdvojiti naše najvažnije djelatnosti kao što su:


 • Izrada web stranica
 • Izrada web shopova
 • Web hosting
 • Internet marketing
 • Adword oglašavanje
 • Facebook oglašavanje
 • Tehnička podrška i održavanje

Dobro napisan tekst za web stranicu ima ulogu da privuče potencijalnog kupca. Šta kupac traži? Kupac traži najbitnije informacije u vezi proizvoda ili usluge koja mu je potrebna. I ništa više. Ako od početka krenete da smarate posjetioce pričom o Vama, znajte da niste na dobrom putu. Kupce na prvom mjestu ne zanima kako ste Vi osnovani 2005. godine koje ste nagrade osvojili, koliko ste ljudi zaposlili, već ih zanima šta nudite, te da li to što nudite može zadovoljiti njihove potrebe.

Osim gramatičke i pravopisne ispravnosti, tekst na web stranici treba biti tačan u smislu podataka koje objavljujete. Izbjegavajte preuveličavanje, nepotpune, neprovjerene, neistinite i općenito netačne informacije. Način na koji je napisan tekst govori o ozbiljnosti Vas kao osobe ali i Vašeg posla.

Tekst treba biti relevantan odnosno vezan uz Vas i Vaš posao. Poželjno je da u tekstu koristite ključne riječi po kojima će Vas posjetitelji pronaći preko tražilica.  Kreiranje sadržaja se pravi za ljude, ali i za web pretraživače. (o ovome ćemo detaljnije nešto kasnije).

Kreiranje sadržaja za web stranicu nije nimalo lako, jer prije svega morate imati talenta, pripovjedačkog duha i biti u stanju da izazovete pozitivne emocije kod čitalaca kako bi se zadržali na Vašoj web stranici.

Ukoliko ne znate napisati dobar sadržaj ili jednostavno nemate vremena, obratite se firmama ili pojedincima koje se profesionalno bave copywritingom i content marketingom, koji će Vam kreirati autentičan sadržaj za web stranicu, atraktivan za posjetioce i tražilice.SEO optimizacija

SEO optimizacija ili Search Engine Optimization (eng.) predstavlja različite metode i tehnike koje se primjenjuju na web stranici i izvan nje s ciljem postizanja što više pozicije na tražilicama.

Istraživanja su pokazala da preko 80 % korisnika interneta započinje svoje surfanje na googlu, i baš zato je važno da vaša web stranica slijedi njihove upute o kvaliteti i načinu prikazivanja web sadržaja.

Prvi korak koji trebate uraditi je pogledati na pretraživačima kakve i koje web stranice se pozicioniraju za riječi koje smatrate da su bitne na području koje pokriva vaša web stranica.  Kako odrediti uopće koliko je neka web stranica kvalitetna u očima pretraživača?

  Postoji nekoliko faktora koji vam mogu pomoći u određivanju vrijednosti web stranice:

 • Google PageRank
 • Popularnost stranice kod Internet korisnika
 • Starost domene
 • Količina linkova prema stranici
 • Pravilna on-page optimizacija

Nakon toga potrebno je istražiti ključne riječi koje ostvaruje dobre rezultate i ciljane posjetitelje.

Za te namjene možete koristiti Google Keyword Tool, s kojim možete za svaki keyword vidjeti popularnost, kolika je konkurencija i koliko je pretraživanja neki pojam zabilježio kroz mjesec.

Slijedeći korak je primjeniti pravilnu on-page optimizaciju kako bi pretraživači što bolje prepoznali, klasificirali te na kraju, rangirali  sadržaj web stranice pri pretraživanju.

  Kao prvo, pažnju treba obratiti na ključne riječi koje kad su pravilno dozirane postaju srž kvalitetnog sadržaja, a od umijeća web dizajnera zavisi koliko će dobro te ključne riječi vizuelno približi krajnjem korisniku web stranice. U tom smislu potrebno je obratiti pažnju na nekoliko važnjih mjesta za smještaj ključnih riječi su veoma važna i na njih treba obratiti posebnu pažnju:

 • Title Tag (naslov web stranice) – Najbitnije kod web stranice i SEO optimizacije te na prvom mjestu na što treba obratiti pažnju je naslov web stranice ili title tag. U njemu treba jasno stajati ono što se na dotičnoj web stranici nalazi.
 • – Ključne riječi u meta description – Meta tag za ključne riječi (meta keywords) ima ulogu da tražilicama plasira ključne riječi za koje želite da Vas indeksira.
 • Opisi slika na web stranicama (alt i title tag) su također bitni i mogu poboljšati SEO optimizaciju. Slike su ono što posjetitelji web stranice najviše vole vidjeti uz video materijale. Sa tagovima ne opisujemo sliku sa mnogo riječi, ali alt i title tag mogu svojim jednostavnim opisom pružiti osnovnu informaciju koju Google i druge tražilice itekako razumiju, jer uz same tagove povezuju i tekst koji pruža sadržaj na web stranici i tako formiraju svoju konačnu sliku o slici.
 • Dakle, učinite sljedeće korake kada želite naglasiti važnost slika u sadržaju:

 • Izborom relevantne slike pružate osnovnu informaciju.
 • Neka slika ne bude preteška za učitavanje, cca od 60kb do 230kb s rezolucijom od 72dpi.
 • Uvijek koristite minimalno barem alt tag, jer on govori tražilicama o čemu se na slici radi.
 • Ako slika zahtjeva naslov, nemojte ga uskratiti.
 • Navigacija na web stranicama
 • Veoma je bitno složiti vidljivu i potpuno razumljivu navigaciju koja će krajnjem korisniku pružiti uvid u sav sadržaj na web stranici.
  Preporuka je da navigacija uvijek bude tekstualna, a ne slikovna, jer tražilice čitaju tekst, a stavljanje slika odnosno buttons navigacije, koja ne sadrži tekst umanjuje vidljivost same navigacije u očima tražilica.

 • Društvene mreže
 • Teško je u današnje vrijeme naći web stranicu koja nema oznaku (ikonu) barem neke društvene mreže, bio to Google+, Facebook, Twitter ili neke druge omiljene društvene mreže, svoju važnost u optimizaciji web stranice društvene mreže su dokazale odavno, tako da je veoma bitno da se na samoj web stranici naglase ikone društvenih mreža koje vode prema vašim profilima!

 • Brzina učitavanja web stranica
 • Brzina učitavanja web stranica je jedan od važnijih faktora za SEO od 2010. godine i bilo bi dobro da brzinu učitavanja dovedete do maksimalno moguće brzine učitavanja jer o tome će zavisi i znatno vaša pozicija na tražilicama.

  PageSpeed Insights je besplatan Googleov alat u koji samo morate upisati URL adresu web stranice te kliknuti na “Analyze“. Nakon što alat odradi analizu, dobit ćete rezultate za mobilnu i desktop verziju vaše web stranice, što je super. Osim toga dobit ćete i preporuke kako poboljšati loše rezultate.


Testiranje, lansiranje, praćenje posjeta

Nakon što ste odabrali domenu i dizajn web stranice, odabrali web hosting,  instalirali WordPress,  kreirali i unijeli sadržaj na web stranicu, te uradili barem osnovnu SEo optimizaciju, kompletan sadržaj web stranica se postavlja na neutralan link, kako biste mogli pregledati sadržaje i funkcionalnost i ispraviti eventualne propuste.

Nakon razvoja web stranice i faze testiranja, web stranica se pušta u javnost te možete početi sa analizom prometa na web stranici.  Google Analytics je trenutno jedan od vodećih besplatnih alata za prikupljanje podataka, odnosno statistike posjeta na vašoj web stranici.

Zašto je potrebna analiza saobraćaja (prometa) na web stranici?

Praćenjem statistike dobijate preciznu sliku na koji način pojsetiloci dolaze na Vašu web stranicu i koji je način internet oglašavanja je najpogodniji za vas.  Na osnovu podataka o vašim posjetiteljima i njihovom ponašanju, možete imati odličan uvid u performanse web stranice i konstantno raditi na njihovom poboljšanju.
Paketi I cijene izrade web stranica


Paketi web stranica

Možemo dizajnirati i razvijati web stranicu koja specifično odgovara vašim jedinstvenim potrebama i zadovoljava vaše potrebne standarde kao i standarde povezane s poslom kojim se bavite.

STARTER PAKET

 • Basic Hsoting
 • Domena .com, .net, .info ...
 • Do 5 stranica
 • Osnovna optimizacija SEO

640.00 KM

Naruči

BUSINESS PAKET

 • PRO Hosting
 • Domena .ba, .com, .net, .info
 • E-COMMERCE modul
 • PRO Optimizacija SEO

1280.00 KM

Naruči
Featured

STANDARD PAKET

 • Standard Hsoting
 • Domena .com, .net, .info
 • WordPress CMS
 • Standardna optimizacija SEO

840.00 KM

Naruči

PROFESSIONAL PAKET

 • ULTIMATE Hosting
 • Domena .Ba, .Com, .Net, .Info
 • Spocifični moduli po zahtjevu
 • Ostali zahtjevi

2480.00 KM

Naruči

U sve pakete je uključeno

Naslovna strana

Sistem za upravljanje sadržajem -CMS

Instalacija & Podešavanje mail-a

Slajder slika

Unos sadržaja

Kontakt formu

Dizajn za mobitel i tablet

Integracija sa socijalnim mrežama

Galerija fotografija

HTML 5 - poslednji HTML standard

SEO optimizacija

Analiza posjeta - Google Analytics

Podrška prvih 30 dana
Započnimo
Vaš projekat


Usredotočeni smo na funkciju i upotrebljivost te vas osposobljavamo za upravljanje web stranicom kao poslovni alat. Edukujemo vas  kako bismo osigurali da se vaš sadržaj isporučuje na način da posjetitelji mogu lako i intuitivno pronaći informacije koje traže, što rezultira ugodnim i produktivnim korisničkim doživljajem.
Stvari koje smo napravili

Gradimo mostove u web tehnologiji kako bismo povezali cilj klijenta sa stvarnošću!


Naš Portfolio