fbpx

Unaprijeđujemo poslovanje naših klijenata

Potrebna su Vam inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će Vas i Vaše proizvode i usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti Vas od konkurenata i učiniti Vaše poslovanje uspješnijim?

Bitno je biti prisutan

Na pravom ste mjestu!
Ed-Vision Vam može pomoći u tome

Ako je Vaš cilj da što više potencijalnih klijenata sazna za Vas, za Vas ćemo izraditi kvalitetnu web stranicu. Ako je Vašu web stranicu “pregazilo vrijeme” uradit ćemo redizajn postojeće stranice koji je prilagodljiv svim rezolucijama u zavisnosti od toga da li mu se pristupa sa računara, tableta ili mobilnog telefona, te omogućiti bolju funkcionalnost, uz pouzdane i posebno kreirane hosting pakete.

Vaša web stranica je Vaš online izlog koji je otvoren 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici i putem kojega na jednostavan način možete predstaviti svoje proizvode i usluge.  Također, web stranica je temeljni alat digitalnog marketinga.  Uz kvalitetnu web stranicu svi ostali prijatelji digitalnog marketinga će Vam “pokucati na vrata“ sa željom da poboljšate Vaš nastup na tržištu.

Ako želite prodavati preko interneta, za Vas ćemo izraditi web shop, te na taj način Vašu web stranicu pretvoriti u profitabilnu internet trgovinu.

Ako želite višestruk povrat uloženih sredstava i brzu konverziju posjeta u kupovinu, kao certificirani Google partneri sa višegodišnjim iskustvom, za Vas ćemo kreirati Google Adwords kampanje. Pomoću remarketinga, omogućit ćemo Vam da u stopu pratite korisnike koji su prethodno posjetili Vašu web ili facebook stranicu, te da im Vaši oglasi stalno budu „pred očima“.

Također, upoznat ćemo Vas sa “Kraljem društvenih mreža” preko kojeg ćete na jednostavan način stvoriti pozitivnu interakciju s potencijalnim kupcima.  Omogućit ćemo Vam da uz pomoć facebook oglašavanja precizno odabirete ciljne grupe kupaca po geografskoj lokaciji, demografskim podacima i interesovanjima, te stvorite pozitivnu interakciju sa njima.

Od samog početka sve što radimo za Vas ima samo jednu svrhu – da Vi i Vaša firma profitirate. Cilj Ed-Vision-a je da pored podrške i pomoći,  podstakne sposobnost privrednika da stvaraju nove vrijednosti, te da lakše i efikasnije posluju. Zahvaljujući velikom iskustvu kao i uspostavljenoj saradnji sa izuzetno kvalitetnim i provjerenim stručnim saradnicima i poslovnim partnerima, Ed-Vision je u mogućnosti da u svakom trenutku pruži najširi spektar usluga koje će doprinijeti ostvarenju Vaših ciljeva.

Ako želite unaprijediti svoje poslovanje, neka Vam Ed-Vision bude prvi izbor.

Podijeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
O nama

Mi smo tim mladih i ambicioznih ljudi koji vama pomažu u unapređivanju poslovanja kroz najnovije I najefikasnije vidove internet marketing.
Specijalizovani smo za kreiranje Web stranica, kreiranje i praćenje Google Ads kampanja i ostalih kampanja na društvenim mrežama.

Najnovije objave
We have an ideal solution for your business marketing
Facebook i instagram oglašavanje ED-Vision

Zahtjev za ponudom

Iniciranje sastanka