Google Ads

Izrada web stranica Web hosting internet marketing o nama kontakt domene Sitemap politika privatnosti Izrada online prodavnica ED-Vision
Google Ads ED-Vision
Želite biti na samom vrhu Google-a?

Oglasite svoje proizvode i usluge na Google-u

Danas skoro ne postoji osoba koja ne koristi Google pretragu, YouTube, nema smartphone sa aplikacijama, ne koristi Gmail ili ne surfa internetom.

Većina online i offline prodaje rezultat je korištenja internet pretraživanja ili konzumiranja internet sadržaja. Ukoliko želite uspješno poslovati u 21. stoljeću, Vi i Vaš Brand trebate biti prisutni i vidljivi na internetu.

Google Adwords će Vam pomoći da Vaši potencijalni kupci dođu na Vašu internet stranicu.

Brzi rezultati

Vaši oglasi će početi da se prikazuju ubrzo nakon lansiranja kampanje, tako da će Vaši budući klijenti momentalno saznati za vas.

Pravovremenost

Vaši oglasi se prikazuju korisnicima upravo u momentu kada traže Vaš proizvod ili uslugu na Google-u.

Štednja novca

Smanjenje troškova i povećanje efikasnosti.

Start paket

profesionalna postavka
KM 300.00 mjesečno
  • do 3 kampanje
  • ključne riječi
  • display kampanje
  • remarketing kampanje
  • detaljno izvještavanje
  • Ugovor se potpisuje na 6 mjeseci

Google Ads Display oglasi

Google Display oglasi (Display oglašavanje) omogućavaju da ciljamo korisnike prikazivanjem oglasa na Google oglašivačkoj mreži (Google display network – GDN).

Google Ads Display oglasi ED-Vision

U sklopu te display mreže se nalaze sve one web stranice koje su potpisale ugovor sa Google-om o prikazivanju oglasa te specifične Google web stranice poput Gmail, YouTube i drugih.

GDN mreža doseže do 90 % korisnika Interneta u BiH i širom svijeta, a obuhvata preko 2 miliona web stranica (ovaj broj se svakodnevno povećava). Samo oglašavanje ima nekoliko dobrih mogućnosti poput ciljanja širokog spektra korisnika, ciljanja korisnika prema interesima koje pokazuju na internetu, upotrebu različitih formata oglasa itd.

Google Remarketing

Remarketing omogućava da pratite korisnike koji su prethodno posjetili Vašu web ili Facebook stranicu, te da im se prikazuju Vaši oglasi. Pomoću poruka prilagođenih Vašoj publici remarketing Vam pomaže da podsjetite Vaše potencijalne kupce da se vrate na Vašu web stranicu i finaliziraju prodaju.

Možete precizno odabrati ljude i web stranice koje želite da ciljamo oglasima i to “ručno” izabrati web stranice, kao što su vodeće stranice u branši koju oglašavamo ili automatski na stranicama koje se odnose na neku određenu temu.

Takva kampanja povećava svijest o Vašem brendu i u velikom broju slučajeva dovodi do povećanja prihoda web stranice, kupovine, registracija ili zahtjeva za obavještenja… Oglasi mogu biti u vidu teksta, slike (baner), interaktivne animacije ili video zapisa te sadržavati proizvode i usluge koje su posjetioci pregledali na Vašoj web stranici.

Remarketing proces počinje postavljanjem piksela (koda) na sajt ili stranicu koju smo izabrali kao ključnu i čije posjetioce (ili posjetioce koji izvrše određenu akciju na stranici) ćemo stavljati na Remarketing listu.

Kada, poslije određenog perioda, shvatimo da imamo dovoljan broj ljudi u našoj bazi, slijedi odabir tipa kampanje koju ćemo koristiti.

Google Ads Remarketing ED-Vision

Gdje se sve Google Ads oglasi prikazuju?

Želite biti na samom vrhu Google-a? Onda je vrijeme da postavite svoj oglas na Google već danas! Zašto baš Google Ads? Google Ads je način plaćenog oglašavanja na Internetu gdje se Vaši oglasi prikazuju jedino kada korisnik pretražuje određenu ključnu riječ za koju ste se i Vi odlučili oglašavati. Drugim riječima, oglašavate se samo onima koji su zainteresirani za Vaše usluge i proizvode!

Google Ads search ED-Vision
Google pretraživačka mreža

Plasirajte svoje oglase na Google pretraživačku mrežu. Vaš se oglas prikazuje u tekstualnom obliku u rezultatima traženja prema određenim ključnim riječima.

Google Ads search ED-Vision
Google prikazivačka mreža

Oglas može biti i u slikovnom obliku koji može biti prikazan na više od milion web lokacija i aplikacija. Postoji i remarketing opcija pomoću koje ponovno dolazimo do bivših posjetitelja web stranice.

Google Ads YouTube oglasi ED-Vision
YouTube oglasi

Plasirajte video ili display oglase prije drugih! Neka Vas online korisnici vide kraj i ispred YouTube pretraživanja ili unutar videozapisa koji trenutno gledaju.

Google Ads Gmail oglasi ED-Vision
Gmail oglasi
Dosegnite korisnike tamo gdje provode najviše vremena, a to je u online poštanskim sandučićima. Korisnici oglase mogu pročitati i po želji ih proslijediti svojim prijateljima.
Kontaktirajte nas

Želite li direktniji kontakt s našim timom?

Stojimo Vam na raspolaganju 24/7. Mi smo dostupni našim klijentima kada god im je to potrebno.
Pošaljite upit ili zahtjev za ponudu, obično odgovaramo u roku od sat vremena.

Izrada web stranica web hosting internet marketing kompletna rješenja kontakt facebook i instagram oglašavanje ED-Vision