fbpx

How Can We Help?

Zašto moja web lokacija prikazuje grešku 503?

Putanja:
< Sve teme

Ako vaša web stranica iznenada pokaže pogrešku 503, ne paničarite! Obično se ova greška može lako riješiti s nekoliko malih podešavanja u cPanelu. Kada imate WordPress web lokaciju, ovdje ćete možda morati izvršiti neka podešavanja. U članku o optimizaciji za WordPress također raspravljamo o tome kako promijeniti vrijednosti wp-config.php.

Pročitajte i :  WordPress optimizacije za bržu web lokaciju

 

Omogući display_errors

Obično je uzrok greške 503 premašeno ograničenje koda vaše web lokacije. Da bismo isključili nekoliko problema, započinjemo omogućavanjem PHP opcije display_errors. 

Takođe pročitajte :  Zašto moja web lokacija daje bijeli zaslon (WSOD)?

Obično je promjena PHP opcije, gdje ažurirate PHP postavke i spremite ih, dovoljna za rješavanje ovog problema. Ako se greška 503 i dalje javlja, slijedite donje odjeljke. 

 

Promijenite PHP postavke

Moguće je da vaš paket još uvijek doseže ograničenja PHP-a i uzrokuje ovu grešku 503. Dalje ćemo povećati neke PHP opcije kao što je max_execution_time.

Korak 1 : Prijavite se na cPanel.

Korak 2 : U kategoriji Softver kliknite Select PHP version .

Izaberite php verziju

Korak 3 : Kliknite Switch to PHP options .

Prebacite se na php opcije

Korak 4 : Odaberite vrijednosti koje želite promijeniti. Preporučujemo zadane postavke ako ne znate koje postavke rade. Mi ćemo promijeniti max_execution_time do 300 , i postavite memory_limit da 1024M . Promjene na ovoj stranici automatski se spremaju.

Promijenite PHP opcije

Ako i nakon svih ovih promjena i dalje vidite 503 pogreške, moguće je da nešto nije u redu na vašoj web lokaciji. Obratite se info@ed-vision.com ako nakon svih ovih promjena i dalje vidite 503 pogreške.

Sadržaj

Zahtjev za ponudom

Iniciranje sastanka