fbpx

How Can We Help?

Šta je WebIP i koja je njegova svrha?

Putanja:
< Sve teme

Na vašem korisničkom računu u okviru My Account prikazan je WebIP . Šta je WebIP i koja je svrha ovog WebIP-a?

 

Šta je WebIP?

WebIP je IP adresa. Ovaj WebIP možete pronaći na svom korisničkom računu na Ed-vision u kategoriji My Account . WebIP je podijeljen na WebIP (IPv4 adresa) i WebIPv6 adresu. WebIP se može promijeniti na korisničkom računu u okviru My Account .

Koja je svrha WebIP-a tijekom postupka narudžbe?

WebIP-ovi se koriste za DNS kada odaberete opciju Park prilikom registracije domene. Ako vam je hosting paket ili server već dostupan, možete unijeti IP adrese ovog paketa ili servera u polje WebIP kako biste domenu lako usmjerili prema hostu.

Pri registraciji ili prijenosu domene možete odabrati i Park domene. Kada je Parking domeni, WebIP u vašeg korisničkog računa će se koristiti u DNS tako da vaše web stranice će se automatski biti povezan sa svojim hosting!

 

Kako mogu dodati vanjsku domenu?

Možete dodati vječnu domenu na svoj korisnički račun pod katagoričnim uslugama . Zatim možete dodati domenu u kategoriji Dodavanje vanjske domene .

Vanjsku domenu ovdje možete unijeti pod Domainname . Unesite domenu bez nastavka (tj. .Com / .co.uk itd.) Proširenje se može odabrati u okviru Extension . Na hosting IP adresa je IP po svom izboru.


Sadržaj

Zahtjev za ponudom

Iniciranje sastanka