O nama

Izrada web stranica Web hosting internet marketing o nama kontakt domene Sitemap politika privatnosti Izrada online prodavnica ED-Vision

Mi smo tim mladih i ambicioznih ljudi koji vama pomažu u unapređivanju poslovanja kroz najnovije i najefikasnije vidove internet marketinga. Specijalizovani smo za kreiranje Web stranica, kreiranje i praćenje Google Ads kampanja i ostalih kampanja na društvenim mrežama.

Osim usluga oglašavanja na Google platformama (Search, Display, YouTube, oglašavanje dinamičkim oglasima, oglašavanje mobilnih aplikacija, Remarketing), ED-Vision se brine i o vašem nastupu na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn.

Naš cilj je jasan – pomažemo kompanijama da lansiraju svoje poslovanje na društvene medije, planiramo, sprovodimo i analiziramo kvalitetne marketingške kampanje koje donose unapređenje poslovanja i veću prepoznatljivost.

Naše reference pokazuju koliko volimo ovaj posao i koliko se ponosimo sa postignutim rezultatima.

1
GODINA iskustva
1 +
PROJEKATA
1 +
klijenata
1
tim

Lansirajte svoje poslovanje uz
ED-Vision

Sa preko 10 godina iskustva na stranom i domaćem tržištu, stekli smo iskustvo i profesionalnost u našem poslu. Klijenti su nam najbitniji i posvećeni smo 100 %.

Izrada web stranica Web hosting internet marketing o nama kontakt domene Sitemap politika privatnosti Izrada online prodavnica ED-Vision
Tim stručnjaka i profesionalaca

Naš tim zaslužan za brend ED-Vision

Naš iskusan tim osigurava brzu i efikasnu uslugu i podršku. Dostupni 24/7 za naše klijente.
O nama Edin ED-Vision
Edin Fejzić

CEO Manager

Amina Sokolušić
Social Media Marketing Manager
Semir Spahić
Web Developer
Zerina Babić

Graphic designer

Nermin Karić
Web Developer
Mnogobrojni zadovoljni klijenti

Naši klijenti