Nemaris putnička agencija

Izrada web stranica Web hosting internet marketing o nama kontakt domene Sitemap politika privatnosti Izrada online prodavnica ED-Vision

Opis projekta

Datum

10/2017

Tehnologije

HTML, CSS, jQuery

Server

PHP

Baza

MySQL

CSM

WordPress

Dodatno

Programiranje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

O klijentu

Segment poslovanja putničke agencije Nermaris predstavljaju putovanja u skladu sa potrebama klijenata, a isti uključuje svjetski poznate destinacije, atraktivna ljetovališta, ski-centre, evropske gradove i metropole svijeta, izlete, maturalne ekskurzije, grupna i individualna putovanja, avio karte, wellness & spa i još mnogo toga.
Ono što nas posebno izdvaja od drugih agencija jeste entuzijazam, fleksibilnost u radu, u zavisnosti od želja i potreba klijenata, ali i visok stepen profesionalnog kadra i iskusnih vodiča.
Kreativan i uigran tim ima za cilj da, kroz putovanja a zajedno sa vama, kreira najljepše uspomene i priče koje ostaju za cijeli život.
U mogućnosti smo, samo za Vas, kreirati posebne ponude, udovoljiti vašim željama i potrebama, a za sve detalje koji nisu navedeni, ili destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naš telefon ili nas lično posjetite u prostorijama agencije.