IDEA-CO

Izrada web stranica Web hosting internet marketing o nama kontakt domene Sitemap politika privatnosti Izrada online prodavnica ED-Vision

Opis projekta

Datum

3/2015

Tehnologije

HTML, CSS, jQuery

Server

PHP

Baza

MySQL

CSM

WordPress

Dodatno

Dokument menadžemnt, postavljanje pitanja

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

O klijentu

Konsultantska agencija “IDEA-Co” je osnovana početkom 2002. godine za pružanje usluga kod izgradnje sistema upravljanja kvalitetom prema zahtjevima međunarodnih standadra serija ISO 9000 i svih drugih komplementarnih standarda. Osnivač Jahić Sead je ovlašteni TÜV CERT – Lead Auditor od TÜV MANAGEMENT SERVIS GMBH. Munchen, – za oblast: prerada metala; mašine i oprema; istraživanje i razvoj; usluge.

Prethodno je stekao profesionalno iskustvo: projektanta, tehnologa i direktora sektora za razvoj u fabrici dizalica “Fering” Gračanica. Vodio je na desetine projekata u oblasti razvoja proizvoda i razvoja tehnologije. Agencija trenutno radi na principima “virtualne organizacije” – uvezivanje sa saradnicima i sličnim organizacijama na konkretnim projektima. Zahvaljujući strategiji saradnje sa vrhunskim partnerima, djelatnost je proširena i na polje strateškog menadžmenta i HRM-a.