fbpx

IDEA-CO

Izrada web stranica Web hosting internet marketing o nama kontakt domene Sitemap politika privatnosti Izrada online prodavnica ED-Vision

Opis projekta

Datum

3/2015

Tehnologije

HTML, CSS, jQuery

Server

PHP

Baza

MySQL

CSM

WordPress

Dodatno

Dokument menadžemnt, postavljanje pitanja

O klijentu

Konsultantska agencija “IDEA-Co” je osnovana početkom 2002. godine za pružanje usluga kod izgradnje sistema upravljanja kvalitetom prema zahtjevima međunarodnih standadra serija ISO 9000 i svih drugih komplementarnih standarda. Osnivač Jahić Sead je ovlašteni TÜV CERT – Lead Auditor od TÜV MANAGEMENT SERVIS GMBH. Munchen, – za oblast: prerada metala; mašine i oprema; istraživanje i razvoj; usluge.

Prethodno je stekao profesionalno iskustvo: projektanta, tehnologa i direktora sektora za razvoj u fabrici dizalica “Fering” Gračanica. Vodio je na desetine projekata u oblasti razvoja proizvoda i razvoja tehnologije. Agencija trenutno radi na principima “virtualne organizacije” – uvezivanje sa saradnicima i sličnim organizacijama na konkretnim projektima. Zahvaljujući strategiji saradnje sa vrhunskim partnerima, djelatnost je proširena i na polje strateškog menadžmenta i HRM-a.

Zahtjev za ponudom

Iniciranje sastanka