Eurodelux

Izrada web stranica Web hosting internet marketing o nama kontakt domene Sitemap politika privatnosti Izrada online prodavnica ED-Vision

Opis projekta

Datum

06/2016

Tehnologije

HTML, CSS, jQuery

Server

PHP

Baza

MySQL

CSM

WordPress

Dodatno

Programiranje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

O klijentu

„Eurodelux“ d.o.o Lukavac , kompanija registrovana 2012.godine, izrasla iz „J&G Company“ d.o.o Brčko, sigurno je jedna od izuzetno uspješnih firmi na području općine Lukavac.

Firma Eurodelux ima izuzetan ugled u transportu i trgovini. Objekat koji se nalazi uz magistralni put M-4 u Puračiću, predstavlja jednu modernu arhitekturu, sa pažljivo dizajniranim eksterijerom i interijerom, te kvalitetno izvedenim radovima, odavno privlači pažnju prolaznika.

Iz bogate palete proizvoda za uređenje podova i stropova izdvajamo: tepihe, itisone, staze i dekorativne garniture proizvođača Sintelon, Lalee i Balta; rasvjetna tijela Mass Light; te parkete, laminate i druge podne obloge više renomiranih proizvođača. Ono što će zaigurno zainteresovati one koji vole kvalitet i prate trendove jeste Tarkett. To je izuzetno atraktivan, stabilan, siguran i dugotrajan višeslojni parket.