Druga priča

Izrada web stranica Web hosting internet marketing o nama kontakt domene Sitemap politika privatnosti Izrada online prodavnica ED-Vision

Opis projekta

Datum

04/2020

Tehnologije

HTML, CSS, jQuery

Server

PHP

Baza

MySQL

CSM

WordPress

Dodatno

Programiranje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

O klijentu

Druga priča je postala brend koji privlači iz dana u dan nove potrošače. Domaće tržište je prepoznaje upravo po specifičnosti usluge i popularisanju zdravih načina ishrane još iz vremena kada se ovom temom u našoj zemlji nije niko bavio, osim rijetkih narodnih ljekara i travara. Cilj nam je da u godinama koje dolaze, svako domaćinstvo u Bosni i Hercegovini njeguje trendove zdrave ishrane, kuhinju naših predaka i život u duhu sa prirodom.
U Druga priča specijalizovanim radnjama možete naći proizvode koji zadovoljavaju i vegetarijanska i makrobiotička načela ishrane, ali vodimo računa i o potrebama osoba slabijeg zdravstvenog stanja, kao i osobama oboljelim od dijabetesa.

Želja nam je da Vas inspirišemo da preventivno konrolišete svoje zdravlje, a osobe sa zdravstvenim problemima, bez obzira na uzrok bolesti i trenutno stanje organizma, povjeruju u moć izlječenja. Obećavamo Vam u tome pomoć i savjete, šta da iz široke palete naših proizvoda koristite. Tu su i naši zaposleni, edukovani tako da što većem broju ljudi približe ideju o važnosti zdravog života.