fbpx

AMD ELECTRONICS brendiranje

Izrada web stranica Web hosting internet marketing o nama kontakt domene Sitemap politika privatnosti Izrada online prodavnica ED-Vision

Opis projekta

Datum

11/2021

Tehnologije

PS, Corel

O klijentu

AMD ELECTRONICS osnovan 2013. kao obrtnička djelatnost gdje 2016. g prelazi u AMD ELECTRONICS d.o.o i započinje posao uvozom i distribucijom alarmnih sistema i opreme za video nadzore. Stečena profesionalna iskustva, klijenti, poverenje partnera i proizvođača i razvijena mreža distributera, pomažu nam da unaprijedimo poslovanje u oblasti tehničkih sistema sigurnosti.

Danas se razvijamo u dva pravca. Pored uvoza i distribucije profesionalnih sistema, AMD ELECTRONICS pomaže arhitektama, projektantima i inženjerima u dizajnu i izradi komplektnih rešenja tehničke zaštite, sistema signalizacije i dojave,ispunjavajući i najkomplikovanije zahtjeve kupaca i investitora.

AMD ELECTRONICS je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom profesionalne tehnike, opreme i sistema za IP CCTV, Analogni video nadzor, Komunikacione i mrežne opreme, Kontrole pristupa, Protivprovalnih sistema, Sistema za dojavu požara, Profesionalne audio tehnike.

Zahtjev za ponudom

Iniciranje sastanka