Kod nas je bitno

Modul našeg poslovanja

Kreativna Vizija + Posvećenost + Kvalitet Rješenja = VAŠ USPJEH

Pretvaramo vaše ciljeve u stvarnost Kreiramo rješenja kojim ćete Vi i vaša firma profitirati prenosimo Vašu poruku potencijalnim kupcima.… … I što je najbitnije za sve što radimo dajemo garanciju.

Ako niste zadovoljni vratit ćemo Vam vaš novac. Želimo zadovoljne klijente, koji su naša najbolja referenca. Preko 550 zadovoljnih klijenata, dokaz su tome.

Vaš web tim

Podrška

Podrška našim korisnicima ja dio našeg poslovanja kojem prožamo najviše pažnje jer nam je zadovoljstvo korisnika najvažnije. Naše osoblje u sektoru podrške pružaju sve aspekte instalacije, otklanjanja poteškoća, servisa, nadogradnji i održavanja za projekte koje poduzimamo. Dostupni smo kako bismo odgovorili na sve probleme ili pitanja koja imate. Naš chat za podršku vam stoji na raspolaganju u bilo kojem trenutku.

ONLINE CHAT Zatražite pomoć putem interneta s tehničkim inženjerom za podršku. Naše osoblje za tehničku podršku dostupno je 24 x 7 za online razgovor.

TELEFONSKA PODRŠKA Možete nas nazvati i dobićete brzu stručnu i efikasnu podršku koja Vam je potrebna.

24/7 PODRŠKE Dostupni smo 24 sata dnevno i 7 sata dnevno kako bi odgovorili na sva vaša pitanja vezana za tehničku podršku korisnicima ili podršku kupcima (novim i postojećim).

Ademir Vrabac (Hotel Tehnograd) 
Tople preporuke za sve one koji razmisljaju da za svoj biznis urade web stranicu ili redizajn postojece web stranice, vrlo kooperativan odnos i susretljiv u svakom vidu komunikacije.
Nihad Softić (SchoolandSchool) 
Profesionalni u svakom smislu riječi, ono sto je posebno bitno u našem slučaju je da su na raspolaganju u svakom trenutku. Sjajan team!
Sead Jahić (IDEA-Co) 
Ono što agenciju Ed Vision izdvaja od mnogih drugij je dobro pozvanja IT Alata kao i dobro poznavanje proizvodnih procesa.Na takvoj platformi Ed Vision nudi rješenja po mjeri kupaca.

Naši klijenti

Zadovoljstvo nam je prestaviti nam naše klijente. Njihova vjeronst i dugoročna saradnja su garant da naš posao radimo najbolje.

KONTAKTIRAJTE
NAS
VAŠE
IME
VAŠ
E-MAIL
VAŠ
TELEFON
VAŠA
PORUKA
POŠALJITE UPIT
Na Vaš upit odgovaramo najkasnije u roku 2h.
+387 62 129 740; info@ed-vision.com