fbpx

Šta učiniti kada je vaša web lokacija hakirana?

Putanja:
< Sve teme

Ponekad se dogodi da zbog hakiranja moramo suspendirati jedan od hosting računa na našoj platformi. Razumijemo da je to za vas kao vlasnika web stranice vrlo frustrirajuće, ali imajte u vidu da to moramo učiniti kako bismo zaštitili svoje servere i ostale kupce na tom serveru.

Ako vaš račun za web hosting nije blokiran a otkrili ste da je web lokacija hakirana? Tada ćemo vam savjetovati da svoj public_html ili mapu preimenujete iz vaše Addon domene u public_bak ili slično ime, najvažnije je da sadržaj, a samim tim i web lokacija više nije aktivna.

Ako vam se ovo dogodi, preporučujemo da slijedite sljedeće korake kako biste osigurali da se web stranica što prije poveže s mrežom:

  1. Obratite nam se da suspendujemo hosting račun. Također ćemo se pobrinuti da se ta mapa public_html preimenuje u public_bak kako se na vašem hosting računu ne bi moglo nanijeti bilo kakvu dodatnu štetu.
  2. Promijenite sve lozinke koje koristite na hosting računu.
  3. Izbrišite sve u folderu public_bak.
  4. Upotrijebite sigurnosnu kopiju za pohranu vaše web stranice / webshopa . Možete koristiti AutoBackup u cpanelu za ovo: Kako mogu vratiti sigurnosnu kopiju svoje web lokacije pomoću AutoBackup-a? . Stavite instalaciju u folder public_html, prije nego što to učinite, učinite da je ova mapa prazna.

< Kako mogu dobiti SSL certifikat putem AutoSSL-a?
> Kako mogu promijeniti cPanel lozinku?
Sadržaj

Zahtjev za ponudom

Iniciranje sastanka