fbpx

Kako premjestiti svoju e-poštu?

Putanja:
< Sve teme

Ako se želite preseliti na naš hosting, vjerojatno želite migrirati svoju e-poštu. To možete učiniti sami slijedeći ove korake ili koristeći našu uslugu migriranja.

Važno

  • Važno je da nam niste premjestili ime domene. I dalje morate imati pristup e-pošti svog starog operatora.
  • Obavezno stvorite željenu adresu e-pošte kod nas. Ako to već niste učinili, pročitajte članak o stvaranju adrese e-pošte.
  • Za premještanje e-pošte potreban vam je program za e-poštu. U ovom vodiču koristimo Thunderbird jer je dostupan za mnoge operativne sisteme.
  • Jedini način na koji možete dva puta dodati isti mailx je upotreba različitih servera pošte. Npr. Ne možete dva puta koristiti mail.example.com s istom adresom e-pošte.

Premjesti e-poštu

Korak 1. Dodajte račun e-pošte sa svojim starim operatorom u program za e-poštu. Odaberite preuzimanje e-pošte za IMAP.

Korak 2. U isti program e-pošte dodajte svoj novi račun e-pošte. Izaberite ponovo da biste preuzeli e-poštu za IMAP.

Korak 3. Sada možete prenijeti svu e-poštu sa starog računa e-pošte na novi račun e-pošte. Kada koristite Thunderbird, učinite to tako što ćete odabrati e-poštu na starom računu e-pošte, desnim klikom i odabirom ‘Kopiraj u’. Zatim odaberite novi račun e-pošte.

Korak 4. Ako trebate kopirati puno pošte, to može potrajati. Kada se e-pošta kopira, na novom ćete naći sve e-adrese sa starog računa e-pošte.

Ako se vaša adresa e-pošte ne miče, kontaktirajte našu službu za pomoć. 

< Kako mogu stvoriti adresu e-pošte?
> Kako proslijediti svoju e-poštu?
Sadržaj

Zahtjev za ponudom

Iniciranje sastanka