fbpx

How Can We Help?

Kako mogu stvoriti besplatni SSL certifikat pomoću Let’s Encrypt?

Putanja:
< Sve teme

Korištenje Let’s Encrypt moguće je na svim hosting paketima. Ovo je besplatna usluga koja vam omogućava da lako aktivirate SSL certifikate za svoja imena domena. Važno je da su ta imena domena već dodana na vaš cPanel račun i da se odnose na server na kojem se nalazi vaš hosting paket.

Važno!!

Let’s Encrypt je dodao zamjensku podršku za SSL certifikate u 2018. godini, dok je cPanel kreirao AutoSSL. Ova besplatna usluga osigurava da svaka domena navedena na cPanel-u primi Comodo SSL certifikat u roku od 24 sata, uključujući dodatne dodane domene.

Zbog dodavanja AutoSSL-a, aktiviranje zasebnih certifikata Let’s Encrypt na vašim (pod) domenama više nije potrebno. Ako je potrebno, AutoSSL se može pokrenuti ručno kroz cPanel pod opcijom SSL / TLS Status sa funkcijom Pokreni AutoSSL . Međutim, i dalje možete koristiti certifikate Let’s Encrypt ako želite.

Aktivirajte certifikat

Korak 1. Prijavite se na cPanel.

Korak 2. U kategoriji Security kliknite Lets Encrypt SSL .

Korak 3. Kliknite Issue  na željenom imenu domene u kategoriji Issue a new certificate.

Korak 4. Odaberite poddomene koje želite zaštititi SSL-om. Prema zadanim postavkama, poddomene web pošte i cpanel nisu omogućene. Ako također želite osigurati ove poddomene, potvrdite okvir ispod stupca Add cPanel subdomains.

Korak 5. Kliknite Issue . S tim nisu povezani troškovi.

Izbriši certifikat

Korak 1. Prijavite se na cPanel.

Korak 2. U kategoriji Security kliknite Lets Encrypt SSL .

Korak 3. U odgovarajućem imenu domene kliknite Remove, a zatim Remove Certificate. Potvrda je sada uklonjena.

 

Automatski preusmjeriti na https: //

Uz malu promjenu .htaccess datoteke vaše web stranice, sve HTTP zahtjeve možete preusmjeriti na HTTPS. Za više informacija o tome kako automatski preusmjeriti na https, pogledajte ovaj članak baze znanja:  Kako mogu automatski koristiti HTTPS?

Sadržaj

Zahtjev za ponudom

Iniciranje sastanka