fbpx

How Can We Help?

Kako da instaliram WP Super Cache?

Putanja:
< Sve teme

Besplatni dodatak WP Super Cache pravi kopiju svih vaših stranica i poruka tako da ih više nije potrebno uklanjati iz baze podataka. To uzrokuje da se vaša WordPress stranica učitava puno brže. U ovom članku objašnjavamo kako instalirati i koristiti WP Super Cache na vašoj WordPress stranici.

Važno: Ovaj članak baze znanja prikazuje neke opcije optimizacije koje mogu ili ne moraju biti više dostupne u WP Super Cacheu.

Važno

Ovaj članak pretpostavlja da nemate iskustva s WP Super Cache ili drugim dodatkom za predmemoriranje. Možete, naravno, odstupiti od naših preporučenih postavki, ali ne možemo garantirati ispravan rad dodatka. Da biste vratili zadane postavke, kliknite Restore Default Configuration na dnu kartice Advanced .

Dodatak za predmemoriranje kopira sve vaše stranice i poruke. Ovo može učiniti da određene prilagodbe vaše web stranice nisu vidljive odmah. Ako utvrdite da je to slučaj, možete očistiti predmemoriju klikom na Delete Cache na kartici Easy .

Koraci

Korak 1. Prijavite se na WordPress.

Korak 2. U lijevom izborniku kliknite Dodaci, a zatim Novi dodatak na vrhu stranice.

Korak 3. U gornjem desnom kutu trake za pretraživanje unesite WP Super Cache i pritisnite enter.

Korak 4. Kliknite Install now pod WP Super Cache . Nakon završetka instalacije kliknite Active .

Korak 5. Držite miš preko menija Postavke i kliknite na WP Super Cache .

Korak 6. U odjeljku Caching odaberite Caching On (Recommended) i kliknite Update Status.

Korak 7. Šanse su da ćete vidjeti obavijest. Budući da ste upravo instalirali WP Super Cache, to se ne odnosi na vas. Kliknite Odbaci da biste zatvorili obavijest. Nije loše ako ne vidite izvještaj.

Korak 8. Kliknite karticu Advanced . Obavezno make the following settings. Pomaknite se prema dolje i kliknite Update Status.

Korak 9. Čestitamo! Uspješno ste instalirali, aktivirali i postavili WP Super Cache.

Sadržaj

Zahtjev za ponudom

Iniciranje sastanka